La finalul verii, Starbucks merge la malul marii

Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate.
Vineri
29.08.2014
Lantul de cafenele a deschis la Constanta cea de-a zecea locație din România. In septembrie compania are programata inca o inaugurare.
 

Starbucks România anunță deschiderea primei cafenele din Constanța. Situată în Maritimo Shopping Center, aceasta este cea de-a zecea locație pe care lanțul o deschide în România, în momentul de față existând șapte locații în București, una în Cluj-Napoca și una în Timișoara, informeaza un comunicat de presa al companiei. În luna septembrie, lanțul de cafenele Starbucks va mai deschide în complexul de birouri Novo Park din București, prima unitate într-un park de birouri din România.

Am pornit anul 2014 în forță și suntem hotărâți ca până la finalul anului să ne dublăm rețeaua. Deschiderea cafenelei din Constanța ne bucură mult, mai ales că acesta este unul dintre cele mai importante orașe din România. Cafeneaua pe care o deschidem aici are un design modern, prietenos și funcțional. Astfel consumatorii pot avea acces uşor la produsele noastre, potrivite pentru orice moment al zilei, cu ingrediente de cea mai bună calitate, servite pe loc sau la pachet”, a declarat Costin Gheorghiu, District Manager Starbucks România.

Cafeneaua din Maritimo Shopping Center este situată la intrarea a doua a centrului comercial și include și o terasă pentru consumatorii Starbucks. Locația va fi inaugurată joi, 28 august 2014, începând cu ora 8 dimineața.

La fel ca în toate locațiile deja existente, clienții vor regăsi aici băuturi personalizate și o gamă completă de produse de patiserie, siropuri, cafea boabe și ceaiuri pentru acasă, precum și o paletă diversificată de produse de retail destinate preparării și consumului de băuturi. Suntem încântați că vom putea pune la dispoziția clienților băuturile care ne-au consacrat: Latte, Cappuccino, Caramel Macchiato, dar și băuturile semnătură, specifice Starbucks, din gama Frappuccino - băuturi cremoase pe bază de cafea, cu ciocolată, caramel sau vanilie, blendate cu gheață”, a adăugat District Managerul Starbucks România.

Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate. Prima locație a fost înființată în 1971, în Piața Pike din Seattle, iar în momentul de față totalizează peste 20.000 de locații la nivel global.

Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele în Plaza România. În momentul de față există nouă locații - șapte în București, una în Cluj-Napoca și una în Timișoara.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015