2014-09-05

Cel mai mare petshop pentru iubitorii de animale

Cei mai buni prieteni necuvântători pot fi răsfăţaţi în cel mai nou petshop Animax, dotat şi cu cabinet veterinar şi centru spa.

Reteaua de petshop-uri Animax a investit 500.000 de euro ]ntr-un nou magazin, cel mai mare din portofoliu. Compania ajunge astfel la 43 de unităţi şi are în plan alte 5 magazine noi până la sfârşitul anului. Magazinul este amplasat în Vulcan Value Center, situat pe strada Mihai Sebastian nr. 88. Noul petshop are o suprafaţă totală de 658 metri pătraţi şi cuprinde o zonă dedicată comercializării de produse pentru animale, dar şi un cabinet veterinar, servicii medicale, farmacie şi un centru de cosmetică & spa. Serviciile oferite în cadrul Centrului de Cosmetică & Spa includ tuns, spălat, curatăţul şi ajustatul unghiilor, parfumat, hidromasaj, relaxare sau recuperare.

Animax Vulcan Fot. Animax.ro

Reţeaua Animax a ajuns în 2013 la o cifră de afaceri de 13 milioane de euro şi preconizează o creştere cu 10% în 2014.

În plus, retailerul introduce şi un raion dedicat alimentelor Bio, cu hrană certificată conform normelor internaţionale. "Punem preţ pe timpul clienţilor noştri, motiv pentru care am creat această zonă de servicii medicale şi îngrijire cosmetică pentru animalele de companie. Iubitorii de animale pot face shopping, în timp ce micuţul lor prieten este la un screening de specialitate sau în grija specialiştilor din zona de cosmetică&spa”, a precizat Adriana Aruxandei, Manager Dezvoltare reţea Animax.

Centrul de Cosmetică&Spa este al treilea din cadrul unui magazin Animax, conceptul de petshop şi centru de cosmetică&spa fiind implementat pentru prima dată în Animax Galaţi, la finalul anului trecut. În Bucureşti, Animax a introdus serviciile de cosmetică şi spa pentru animalele de companie în magazinul din str. Turda, la începutul lunii august.

Reţeaua Animax, care activează de 16 ani pe piaţa de profil, este deţinuta de Pet Product. Compania a ajuns în 2013 la o cifră de afaceri de 13 milioane de euro şi preconizează o creştere cu 10% în 2014.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank