Cel mai mare petshop pentru iubitorii de animale

Reţeaua Animax a ajuns în 2013 la o cifră de afaceri de 13 milioane de euro şi preconizează o creştere cu 10% în 2014.
Vineri
05.09.2014
Cei mai buni prieteni necuvântători pot fi răsfăţaţi în cel mai nou petshop Animax, dotat şi cu cabinet veterinar şi centru spa.
 

Reteaua de petshop-uri Animax a investit 500.000 de euro ]ntr-un nou magazin, cel mai mare din portofoliu. Compania ajunge astfel la 43 de unităţi şi are în plan alte 5 magazine noi până la sfârşitul anului. Magazinul este amplasat în Vulcan Value Center, situat pe strada Mihai Sebastian nr. 88. Noul petshop are o suprafaţă totală de 658 metri pătraţi şi cuprinde o zonă dedicată comercializării de produse pentru animale, dar şi un cabinet veterinar, servicii medicale, farmacie şi un centru de cosmetică & spa. Serviciile oferite în cadrul Centrului de Cosmetică & Spa includ tuns, spălat, curatăţul şi ajustatul unghiilor, parfumat, hidromasaj, relaxare sau recuperare.

În plus, retailerul introduce şi un raion dedicat alimentelor Bio, cu hrană certificată conform normelor internaţionale. "Punem preţ pe timpul clienţilor noştri, motiv pentru care am creat această zonă de servicii medicale şi îngrijire cosmetică pentru animalele de companie. Iubitorii de animale pot face shopping, în timp ce micuţul lor prieten este la un screening de specialitate sau în grija specialiştilor din zona de cosmetică&spa”, a precizat Adriana Aruxandei, Manager Dezvoltare reţea Animax.

Centrul de Cosmetică&Spa este al treilea din cadrul unui magazin Animax, conceptul de petshop şi centru de cosmetică&spa fiind implementat pentru prima dată în Animax Galaţi, la finalul anului trecut. În Bucureşti, Animax a introdus serviciile de cosmetică şi spa pentru animalele de companie în magazinul din str. Turda, la începutul lunii august.

Reţeaua Animax, care activează de 16 ani pe piaţa de profil, este deţinuta de Pet Product. Compania a ajuns în 2013 la o cifră de afaceri de 13 milioane de euro şi preconizează o creştere cu 10% în 2014.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015