2014-09-15

Matematica, la fel de uşoară ca rezultatul adunării 2+2

Toţi avem aminitiri frumoase din anii de şcoală. Iar dacă astăzi este un nou început de an şcolar, vă prezentăm o franciză care poate alunga coşmarurile multor elevi: Şcoala de Matematică 2plus2.

Emoţii, buchete de flori, ghiozdanele pregătite cu o seară înainte. Cu drag ne amintim de frumoşii ani de şcoală la fiecare 15 septembrie. Indiferent dacă am avut-o sau nu profesoară pe simpatica Isoscel din iubitul film Liceenii, mulţi dintre noi am avut însă o materie care ne-a dat mari bătăi de cap: matematica. Şcolile private au exploatat acest lucru şi s-au focusat pe un model de business care îi ajută pe elevi să nu mai aibă emoţii la orele de matematică. Printre acestea se numără şi Școala de Matematică 2plus2, un concept de after school specilizar pe această materie, care caută francizaţi şi în ţara noastră.

scoala de matematica 2+2, 2plus2 Fot. 2plus2 Scoala de Matematica

Şcoala de Matematică 2plus2 este un centru afterschool care oferă cursuri de după amiază pentru elevii cu vârste cuprinse între 3 și 19 ani.

Ce aduce în plus pentru copii acest concept? Aici, lecțiile sunt susținute pentru grupuri de 5 persoane. Astfel, fiecare elev primește mult mai multă atenție decât în cadrul cursurilor zilnice de la școală.

Unii elevi urmează cursurile doar pe parcursul anului școlar, iar după vacanța de vară, când se întorc la școală au din nou probleme. Absolvenții de liceu își fac programul în funcție de perioada de timp pe care o mai au până la examenul final”, explică Marcin Kruszyński, directorul Grupului Educațional 2BLC, compania care dezvoltă rețeaua Școala de Matematică 2plus2.

În ultimul an, noi francizați au apărut în Ucraina, Kazahstan și în Cehia. Școala de Matematică va începe anul școlar cu peste 40 de francizați. Găsiţi în catalogul nostru de franciză toate informaţiile şi condiţiile pentru dezvoltarea acestei francize în România.

Am analizat piața învățământului privat din Europa de Est și am considerat că merită să încercăm să ne dezvoltăm aici. Modelul nostru de business poate fi aplicat și în alte țări. Sistemul educațional din Cehia este similar cu cel din Ucraina, însă în Cehia ne-a fost mai greu să găsim un partener din cauză că aici examenele de matematică nu sunt obligatorii”, a adăugat Marcin Kruszyński.

 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank