2014-09-29

Elefantul albastru s-a împrietenit cu micuțul pinguin

Editura cehă Blue Elephant, specializată în publicarea de cărți pentru copii, a încheiat un parteneriat prin care copiii din întreaga lume vor avea ocazia să-l cunoască pe îndrăgitul pinguin Krteček.

Toate filialele Blue Elephant din întreaga lume vor avea permisiunea să ofere tinerilor cititori cărți care îl vor avea ca personaj principal pe mult îndrăgitul erou Krteček, creat de Zdeněk Miller. ”Considerăm că acest lucru este în folosul tuturor partenerilor noștri, iar acest lucru ne bucură foarte mult”, a declarat Marek Halfar, co-fondatorul editurii Blue House. Datorită acestui parteneriat copiii din afara Cehiei vor avea ocazia să își facă un nou prieten din lumea cărților: pinguinul Krteček.

Editura ceha Blue Elephant cauta parteneri in Romania Fot. Blue Elephant

Editura Blue Elephant deține numeroase locații în sistem de franciză, dintre care 31 în Cehia, 2 în Slovacia, 43 în Polonia.

Deținătoarea licenței Krteček este compania Little Mole, deținută de Zdenek Miller Carolina. Personajul Krteček este cunoscut în întreaga lume, în țări ca Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, Franța, Scandinavia, Rusia, Japonia și chiar China.

Editura cehă Blue Elephant a fost fondată în urmă cu 16 ani și oferă în principal cărți detinate tinerilor cititori. Prin intermediul cărților oferite de editură copiii se pot transpune în pielea personajelor și pot trăi minunatele aventuri ale acestora. Scopul companiei este să se apropie de micii cititori și să le arate acestora magia textelor scrise. Din anul 1998, editura a publicat peste 20 de cărți originale, iar toate acestea au fost bestseller-uri.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank