2012-06-08

Un nou magazin H&M pe piaţa locală

Retailerul suedez deschide luna aceasta a 15-a unitate din România.

Magazinul va fi inaugurat pe 14 iunie, în centrul comercial Iulius Mall din Suceava. Unitatea va avea o suprafață de aproape 1.700 metri pătrați, potrivit unui comunicat al companiei, citat de mediafax.ro. Retailerul suedez a inaugurat la sfârșitul lunii mai al 14 - lei magazin din România, în centrul comercial Palas din Iași. Peste 700 de ieşeni au trecut pragul magazinului la ora deschiderii acestuia, pentru a beneficia de promoţiile oferite de H&M, informează newsiasi.ro.

H&M

Retailerul suedez are peste 2.300 de magazine în 40 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză.

Principalul concurent al H&M din Suceava este retailerul olandez C&A care are în Iulius Mall Suceava un magazin de 1225 metri pătrați. În cadrul centrului comercial sunt deschise circa 150 de magazine, grupate pe zone tematice.

H&M are în prezent 14 magazine în România, dintre care 6 în Bucureşti (în Băneasa Shopping City, Unirea Shopping Center, AFI Palace Cotroceni, Plaza România, Bucureşti Mall şi Sun Plaza) şi 8 în ţară - la Braşov, Cluj, Timişoara, Oradea, Constanţa, Arad, Craiova și Iași.

Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondată în Suedia 1947 şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Grupul H&M are peste 2.300 de magazine în 40 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank