Alege franciza potrivită pentru tine

Anual, peste 7.000 de expozanti și vizitatori iar parte la Franchise Expo din Varșovia.
Luni
06.10.2014
Varșovia găzduiește în perioada 16-18 octombrie cel mai mare eveniment dedicat francizei din Europa Centrală: Franchise Expo 2014.
 

În fiecare an, mii de oameni iau hotărărârea să intre pe drumul antreprenoriatului prin cumpărarea unei licențe de franciză. Unul dintre cele mai bune locuri pentru găsirea unui business este expoziția Franchise Expo, care are loc anual în luna octombrie la Palatul Culturii din Varșovia. Expozanții vin cu idei inedite pentru a le arăta vizitatorilor că din multitudinea de afaceri expuse a lor este cea potrivită. ”Am venit personal la acest eveniment pentru că aici găsesc o mulțime de brand-uri pe care le pot compara. Mi-a atras atenția o rețea de parfumerie și o rețea de automate de țigări”, ne-a împărtășit anul trecut experiența un vizitator la expoziției.

Expoziția de franciză din Varșovia este o oportunitate excelentă pentru a acumula mai multe informații despre ce implică intrarea într-o rețea de franciză. Lista participanților cuprinde brand-uri veterane ale evenimentului cum ar fi McDonald's, Subway, Fornetti, însă acesteia i se alătură de fiecare dată și noi nume ale pieței. În acest an, organizatorii așteaptă peste 150 de expozanți.

Compania organizatoare, PROFIT system, oferă o serie de discount-uri tuturor companiilor care participă în calitate de expozanți. Participanții vor primi și informații și sfaturi despre domeniile anexe care pot fi atașate fiecărui business: promovarea brand-ului, PR în presă scrisă și în cea online, hostess, consultanță în afaceri, aspecte economice și juridice etc.

Pentru mai multe informații despre Franchise Expo vizitați site-ul oficial al evenimentului.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe