"Dorim să îi oferim consumatorului OalaCuBunătăţi o varietate cât mai mare de produse dintre care poate sa aleagă", Alin Stan, Co-Fondator OalaCuBunătăţi
Marți
07.10.2014
Bucătăria românească poate fi combinată cu cea din Italia, ne spun cei de la OalaCuBunătăți care au investit 50.000 euro pentru a intra pe piaţa de mâncare italienească.
 

OalaCuBunătăţi, brandul de livrare de mâncare românească la oală şi lider al segmentului, anunţă intrarea pe piaţa de mâncare italienească prin încheierea unei colaborări cu Trattoria Verdi, unul din cele mai puternice branduri ale gastronomiei italieneşti de pe piaţa din Bucureşti. Extinderea serviciilor a avut loc în urma unei investiţii de 50.000 euro, informează un comunicat de presă al companiei.

Am intrat pe piaţă cu un concept inovator, livrare de mâncare la oală şi am devenit lideri pe acest segment, cu o cotă de piaţă de 90%, fiind foarte atenţi la nevoile clienţilor nostri. Astfel, dorinţa de a ne extinde serviciile oferite a venit ca un pas natural, iar în Trattoria Verdi am găsit un partener de încredere care are aceeaşi viziune ca şi noi. Dorim să îi oferim consumatorului OalaCuBunătăţi o varietate cât mai mare de produse dintre care poate sa aleagă. Şi nu o să ne oprim aici. Ne-am propus ca acesta să poată comanda orice tip de preparate, gătite special pentru el, la comandă.”, a declarat Alin Stan, Co-Fondator OalaCuBunătăţi.

Cu o cifră de afaceri estimată la 2.1 milioane lei în 2014 şi preconizări de 4,3 mil. lei în 2015, OalaCuBunătăţi apreciază că parteneriatului semnat cu Trattoria Verdi va aduce o creştere cu 30% a vânzărilor.

Dacă până acum în meniul OalaCuBunătăţi se regăseau 130 de preparate, pregătite de 12 bucătari specializaţi pe mâncare românească, după încheierea colaborării cu Trattoria Verdi clienţii pot alege din 160 produse. Printre cele mai căutate preparate ale bucătariei româneşti se regăsesc salata boeuf, ciorba de văcuţă şi sărmăluţe din porc şi se estimează că, pentru bucătăria italiană, cele mai mari cereri vor fi pentru lasagna, pastele al forno şi supele cremă.

Ne bucurăm că avem ocazia să colaborăm cu un brand atât de puternic, cum este OalaCuBunătăţi. Propunerea de parteneriat venită din partea lor ne-a confirmat apetitul pe care românii îl au pentru bucătaria italiană şi suntem siguri că noile preparate din meniul OalaCuBunătăţi se vor bucura de un real succes. Acestea vor fi gătite într-un procent de 100% de bucătarii Trattoria Verdi şi vor avea aceeaşi calitate ca şi produsele ce sunt servite în locaţiile fizice ale brandului.”, a declarat Viorel Bacanu, Fondator Trattoria Verdi.

Înfiinţată în 2010, OalaCuBunătăţi a propus un concept nou pe piaţa de food delivery din România: mâncarea la oală. În oferta brandului se regăsesc preparate româneşti, aperitive, ciorbe şi supe, produse din carne de curcan, pui, porc sau vită, garnituri, dar şi deserturi.


 


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015