2014-10-22

Şase magazine Brico Depot inaugurate într-o singură zi în România

Lantul de magazine de bricolaj Kingfisher a finalizat reamenajarea a 6 foste magazine Bricostore, din cele 15 unităţi cumpărate anul trecut.

Brico Dépôt a inaugurat pe 17 octombrie şase noi „depozite”, a căror transformare a început în luna august, ajungând astfel la opt unităţi pe piaţa locală. Magazinele au fost realizate după modelul de afaceri de succes al Brico Dépôt, în urma achiziţionării celor 15 magazine Bricostore în luna iunie anul trecut. Astfel, magazinele din Chiajna (Militari), Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea au fost rebranduite in Brico Depot.

Brico Depot Fot. Brico Depot

Brico Dépôt a ajuns la opt unități pe piața locală.

“Cele şase magazine se adauga celor doua unitati deja operationale din Bucuresti (Pantelimon si Orhideea), astfel ca detinem un total de opt magazine Brico Depot in tara. Vom continua procesul de transformare si pentru restul magazinelor, ale caror lucrari de renovare vor incepe in primul semestru din 2015″, a declarat, într-un comunicat de presă, Patrick Papot, director executiv adjunct Brico Depot Romania.

Brico Depot opereaza in prezent in opt puncte comerciale, respectiv trei in Bucuresti – Pantelimon, Orhideea si Chiajna, si noile magazine deschise in tara, la Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea.

Brico Dépôt a fost înfiinţat în 1993 în Reims (Franţa). Are în prezent 112 de magazine în Franţa şi 24 în Spania. Brico Depôt vizează în primul rând pasionaţii DIY şi constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preţ scăzut, care oferă clienţilor produsele esenţiale pentru DIY şi proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcţie.
 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank