2014-10-31

Carrefour mizează pe extindere şi parteneriate cu producătorii bio

Carrefour își continuă angajamentul de a prioritiza parteneriatele cu producătorii și fermierii români de fructe, legumele sau produsele tradiționale.

Carrefour a deschis cel de-al treilea supermarket al său din orașul Buzău, ridicând numărul total de magazine în acest format la 85. Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Carrefour România la INDAGRA 2014 Fot. Carrefour România

Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

În plus, pentru al doilea an consecutiv, Carrefour România este prezent la târgul INDAGRA cu un stand dedicat Universului Bio Carrefour, în cadrul căruia producătorii români de produse organice sunt invitaţi să devină parteneri și furnizori ai lanțului de magazine.

Astfel, în perioada 29 octombrie - 2 noiembrie, vizitatorii salonului Ecoagricultura pot găsi la standul Carrefour atât produse bio de proveniență locală, cât și produse organice marcă proprie. Mai mult, Carrefour România este primul retailer care a listat produsele Asociației Bio România, magazinele sale oferind cea mai largă gamă de produse ale Asociației din România.  

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 166 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 85 supermarketuri 'Market', 46 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank