2014-11-14

Primul magazin Profi dintr-un campus universitar

Profi îşi face intrarea în zona studenţească prin deschiderea primului său magazin dintr-un campus universitar, la Timişoara.

Pentru că studenţii sunt activi la toate orele, noul magazin timişorean funcţionează cu program non-stop. El are o suprafaţă totală de 565 mp, cu o sală de vânzări de 430 mp. Pe lângă cele peste 5500 de produse care se regăsesc în mod obişnuit în magazinele Profi, această nouă unitate oferă şi un coffee corner unde studenţii pot servi cafea, hamburgeri şi alte bunătăţi calde la preţuri bune şi fără să trebuiască să piardă din timpul de studiu.

Profi Romania Fot. Profi Romania

Profi este cel de-al doilea mare retailer modern din România.

 În acelaşi timp, retailerul a anunţat a două noi magazine în format standard la Slatina şi Bucureşti. Unitatea din Slatina se află la parterul unei clădiri comerciale şi are o suprafaţă totală de 775,55 mp, din care sala de vânzări măsoară 540 mp. Aceasta este a doua unitate din Slatina şi a patra din judeţul Olt. La Bucureşti, magazinul a fost inaugurat în sectorul 6, la parterul unui nou bloc de locuinţe. El ocupă o suprafaţă de 715 mp din care 340 mp îi revin sălii de vânzări.

Prin numărul mare de magazine şi cei peste 6000 de angajaţi din 124 de localităţi aflate în 40 de judeţe, Profi este cel de-al doilea mare retailer modern din România.

 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank