Franciza DepilConcept a deschis 11 unităţi noi în Europa

În România, reprezentanţii companiei oferă atât modelul de master franciză, cât şi cel de franciză simplă.
Marţi
18.11.2014
Epilarea definitivă este din ce în ce mai populară în intreaga lume, drept urmare reţeaua de saloane s-a dezvoltat semnificativ în acest an.
 

Anul 2014 a fost unul profitabil pentru reţeaua de saloane DepilConcept, parte a grupului portughez Grupo Concept. După ce de-a lungul anului a deschis constant unităţi noi, până la finalul acestui an, compania va deschide 11 saloane noi în Europa şi câteva în Brazilia. În Polonia, DepilConcept va deschide 5 unităţi noi: Centrum; Varsovia – Ursynów; Varsovia – Ochota; Katowice şi Krakówia.

Următoarea ţară de pe listă este chiar ţara mama a brand-ului, Portugalia. Braga, Coimbra, Leiria, Santarem şi Albufeira sunt următoarele localităţi în care epilarea definitivă va fi adusă la nivelul profesionist DepilConcept.

În ciuda tuturor greutăţilor întâmpinate la nivel mondial din cauza crizei economice, DepilConcept rămâne în continuare un business profitabil”, au declarat reprezentanţii companiei. “Investiţia redusă şi recuperarea rapidă a investiţiei sunt principalele avantaje ale francizei noastre.”

După acelaşi model de succes pe care l-a cunoscut la nivel mondial, reţeaua DepilConcept vrea să se extindă prin franciză şi în România. În ţara noastră, reprezentanţii companiei oferă atât modelul de master franciză, cât şi cel de franciză simplă. Mai multe informaţii găsiţi în catalogul nostru de idei de afaceri.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe