2014-11-17

Românii şi-au ales noile destinaţii de vacanţă

Târgul Naţional de Turism organizat la Romexpo a adunat mii de vizitatori şi sute de expozanţi.

Peste 270 de expozanţi au participat în perioada 13-16 noiembrie la Târgului Naţional de Turism organizat la Romexpo. Agenţiile de turism au venit cu oferte pentru toate buzunarele, cu reduceri de până la 40% pentru vacanţele din iarnă sau pentru cele din vara anului 2015.

Târgul de Turism al României Fot. Franchising.info.ro

Cei mai impotanţi jucători din industria turismului românesc şi-au prezentat ofertele în cadrul Târgului Naţional de Turism.

Oficialii agenţiei Mareea au declarat că peste 85% dintre românii prezenţi la eveniment au căutat oferte cu reducere pentru vara anului 2015, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Christian Tour a lansat o ofertă specială, First Minute, pentru sejururile din vara anului 2015 care au putut fi achiziţionate cu un avans de doar 25 euro pe cameră, plata integrală făcându-se cu până la 21 zile înainte de data calătoriei. Valabilitatea ofertei a fost pentru toate destinaţiile din portofoliul tour-operatorului.

Compania aeriană națională a Portugaliei, TAP, a oferit reduceri de până la 15% la prețul biletelor de avion pentru 30 de destinații din Spania, Portugalia, Maroc, Brazilia, SUA, Panama și Columbia.

Clienţii Perfect Tour au putut beneficia de o reducere de până la 80% aplicată unei croaziere de 11 nopţi pe Marea Mediterană, cu un itinerar spectaculos ce ajunge până în apele Oceanului Atlantic, în Tenerife. Plecarea este pe 5 decembrie, la un tarif de 199 euro/persoană indiferent de tipul cabinei, în limita locurilor disponibile.

Printre jucătorii impotanţi din industria turismului românesc care şi-au expus ofertele în cadrul târgului au fost Christian Tour, Eximtur, Happy Tour, J'info Tours, Malta Travel, Mareea Comtur, Perfect Tour, Paralela45. Două dintre acestea funcţionează şi în regim de franciză.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank