Muncim din greu pentru ca Skinial să devină cel mai sigur sistem din întreaga lume pentru înlăturarea tatuajelor. Investiția într-un astfel de business este destul de redusă în comparație cu câștigurile pe care le poate aduce acesta, iar majoritatea celor care ne contactează pentru a achiziționa franciza sunt deja implicați în joburi similare.
Miercuri
03.12.2014
Klaus Bode, creatorul Skinial ne prezintă cum s-a dezvoltat business-ul în acest an, planurile pentru următoarea perioadă și diferențele dintre Skinial și alte metode de îndepărtare a tatuajelor.
 

Skinial este prezent în mai multe țări europene- în afară de țara mamă, Germania, găsim acest concept și în Austria, Elveția, Slovacia, Polonia, Italia și Spania. Ne puteți face o mică analiză pentru acest an financiar?
Nu numai că am reușit să dezvoltăm franciza în mai multe țări din Europa, am pătruns și în Australia, iar în luna septembrie am semnat un contract de master franciză pentru Canada. În ceea ce privește Europa, în Germania și în Polonia, chiar dacă nu am înregistrat rezultate semnificative în prima jumătate a anului, în toamnă am reușit să semnăm noi contracte de franciză. De asemenea, am reușit să găsim un partener și în Scandinavia.

În Italia și în Spania, ideea de a îndepărta tatuajele fără ajutorul laserului câștig din ce în ce mai mult teren în ochii publicului, iar instituțiile de profil încearcă să găsească o încadrare pentru acest ”tratament”. Fiecare țară în parte analizează și tratamentul nostru- atât din punct de vedere medical, cât și cosmetic – așadar este destul de dificil să ne dezvoltăm rețeaua de franciză în această etapă. Am încercat însă să ne împărtășim experiența cu alte companii care au adus inovații pe piețele internaționale și să ne adaptăm tuturor regulilor.

În opinia Dvs, care este secretul succesului francizei Skinial?
Ne concentrăm pe un serviciu simplu și muncim din greu pentru a deveni cel mai sigur sistem din întreaga lume pentru înlăturarea tatuajelor. Investiția într-un astfel de business este destul de redusă în comparație cu câștigurile pe care le poate aduce acesta, iar majoritatea celor care ne contactează pentru a achiziționa franciza sunt deja implicați în joburi similare. Nu cerem niciun fel de taxă suplimentară. Datorită strategiei brand-ului și a serviciilor bazate pe inovații medicale și tehnologice, suntem convinși că ne facem treaba foarte bine.

Ați intrat recent și pe piața din Statele Unite. Este cunoscut faptul că sistemelor străine nu le este foarte ușor să se dezvolte în America. Cum veți face față acestei provocări?
Am fost ajutați de francizatul nostru din Polonia. Este vorba despre un om de afaceri din Arizona, care a aflat despre conceptul nostru când se află în vizită la rudele din Polonia. Ne-a contactat și după mai multe întâlniri am semnat contractul. Din luna Octombrie, Skinial este prezent și în America, iar în câteva săptămâni vom puteam vizita primul nostru centru din Miami.

Cât de sceptici sunt oamenii în legătură cu noua metodă de înlăturare a tatuajelor? Laserul rămâne totuși cea mai cunoscută metodă în acest domeniu.
Într-adevăr laserul este cea mai folosită metodă pentru înlăturarea tatuajelor, însă și cea mai periculoasă. Ne așteptăm ca numărul studiilor despre efectele nocive ale folosirii laserului să crească din ce în ce mai mult. Laserul nu îndepărtează complet cerneala – există în continuare nanoparticule care rămân pe corp. Consecințele folosirii acestei metode au devenit o problemă globală și suntem convinși că oamenii vor începe să caute alternative la aceasta. Judecând după numărul celor interesați de franciza noastră, putem spune că avem deja o experiență semnificativă.

 


/3/
Vezi mai multe