2014-12-17

2plus2 adună francizaţi în Europa

Reţeaua 2plus2 Şcoala de Matematică s-a mărit considerabil în acest an şcolar. Aducem franciza şi în România?

Şcoala de Matematică 2plus2 este o reţea poloneză de franciză, care dezvoltă centre afterschool pentru elevii care vor să aprofundeze matematica sau au bătăi de cap la această materie. În afară de piaţa mamă, compania a deschis centre în Republica Cehă, Ucraina, Kazahstan şi Serbia, iar în prezent caută un partener în România. Ce avantaje ai dacă alegi să colaborezi cu cei de la Şcoala de Matematică 2plus2? În primul rând vei dezvolta un brand care este pe cale să devină liderul serviciilor de cursuri particulare în Europa de Est, iar în timp vei putea câştiga primul loc pe piaţa cursurilor particulare din România.

Școala de Matematică 2+2 vrea să intre prin franciză în Romania Fot. 2plus2 Scoala de Matematica

Centrele after school Şcoala de Matematică 2 plus 2 urmează o programă de cursuri suplimentare, ţinute în grupuri mici, de 1-5 elevi, în cursul după-amiezii.

Investiția într-un centru 2plus2 se ridică la 1800 euro. Conceptul poate fi dezvoltat cu succes în ţara noastră dacă avem în vedere studiile specialiştilor. Potrivit unui studiu PISA, circa 40% dintre elevii români au dificultăți să citească și să înțeleagă un text și pot rezolva doar exerciții de bază la Matematică.

Franciza Şcoala de Matematică 2plus2 este în plin proces de expansiune. - Am analizat piața învățământului privat din Europa de Est și am considerat că merită să încercăm să ne dezvoltăm aici - spune Marcin Kruszyński, directorul Grupului Educațional 2BLC, compania care dezvoltă rețeaua Școala de Matematică 2plus2.

La începutul acestui an şcolar, conceptul a ajuns şi în Serbia. Primul centru educaţional specializat pe cursurile de matematică, adresate copiilor cu vârsta între 3-19 ani şi-a deschis porţile în al doilea cel mai mare oraş din Serbia, Novi Sad.

Noul francizat al reţelei Şcoala de Matematică 2plus2 din Serbia este un antreprenor cu experienţă, Siniša Ibrahimpašić. Ea are deja în portofoliu două francize: Helen Doron – centre care oferă cursuri de limba engleză şi Husse – franciza specializata pe vânzarea de produse pentru câini şi pisici.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank