Abies Nobilis, brazii caucazieni Abies Nordmanniana, Argintiii Picea Pungens Glauca, precum și brazii de proveniență autohtonă Abies Alba (bradul românesc) sunt speciile care pot fi achiziţionate de la expoziţia de brazi de Crăciun Silva Group din acest an.
Vineri
19.12.2014
Abies Alba sau bradul românesc este unul dintre cele mai căutate produse în această perioadă şi este oferit şi de o franciză de sezon.
 

Cu paşi repezi se apropie una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului: Crăciunul. Există pe piaţă o companie care în această perioadă minunată a anului îşi măreşte substanţial veniturile. Este vorba despre Silva Group România, companie înfiinţată în anul 2007, specializată în producerea, creşterea şi comercializarea pomilor de Crăciun, arbuştilor şi plantelor ornamentale, produse pe care le promovează şi în 2 magazine online. Datorită cererii ridicate de brazi de Crăciun, în anul 2009, compania a lansat un sistem de franciză, pentru a avea o acoperire cât mai mare la nivel naţional.

„Ţinta noastră sunt beneficiarii finali ai pomilor de Crăciun, adică populaţia, astfel încât nevoile noastre se îndreaptă spre comunităţi urbane ce depăşesc 50.000 de locuitori, urmând ca, în viitor, să ne orientăm şi asupra localităţilor mai mici”, a declarat Stefan Voicu, General Manager Silva Group România.

Pentru intrarea în sistemul de franciză Silva Group, reprezentanţii companiei nu solicită experienţă anterioară în vânzarea articolelor de Crăciun. Franciza se adresează societăţilor comerciale din zona urbană, care vor fi sprijinite de francizor în construirea şi dezvoltarea afacerii.  

La începutul lunii decembrie, Silva Group România a deschis cea mai mare suprafață de vânzare brazi din țară, cu o acoperire totală de peste 30.000 mp de pomi naturali, ecologici. Vizitatorii pot alege în 7 expoziții cu vânzare din Bucureşti între speciile de brad nobil Abies Nobilis, brazii caucazieni Abies Nordmanniana, Argintiii Picea Pungens Glauca, precum și brazii de proveniență autohtonă Abies Alba (bradul românesc).

 „Un brad pentru apartament de 1,75 – 2,50 m va avea prețuri cuprinse între 59,99 și 300 de lei în funcție de calitate, simetrie și culoare”, a declarat Ovidiu Neacșu, Director Comercial al Silva Group România.

Înfiinţată în 2007, Silva Group România (SGR) comercializează la nivel naţional, en-gros şi en-detail, arbori şi arbuşti ornamentali sau fructiferi, precum şi brazi cu rădăcină sau tăiaţi pentru Crăciun. Produsele oferite provin de pe plantaţii private din întreaga Europă, inclusiv din Danemarca, Austria, Germania sau Ungaria.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015