5 motive să te alături francizei Fornetti

Patiseriile Fornetti s-au extins în cea de-a doua jumătate a anului în mai multe oraşe din ţară, printre care Oneşti, Braşov, Oradea.
Sâmbătă
20.12.2014
Fie că vorbim de centrul unui oraşel de provincie sau de o străduţă a unui oraş mare, o patiserie îşi găseşte mereu locul în decor.
 

Intrată pe piaţa din România în anul 2001, Fornetti este una dintre cele mai cunoscute francize din ţara noastră. Nu este niciun secret că românii sunt mari gurmanzi şi îndrăgesc gustările luate pe fugă. Astfel, reţeaua de patiserii s-a extins rapid prin intermediul francizei, numărând în prezent aproximativ 600 de unităţi.  „Ani de muncă, tradiţie, devotament şi implicare- toate sunt ingrediente ale succesului şi performanţei noastre în afaceri. Nevoia de hrană și noutatea pe care Fornetti a adus-o în România credem noi că au fost punctele cheie în dezvoltarea afacerii.”, susţin reprezentanţii companiei care ne-au prezentat câteva motive pentru care antreprenorii ar trebui să aleagă sistemul de franciză Fornetti.

În primul rând, Fornetti este cea mai extinsă franciză din România. Patiseriile Fornetti şi-au găsit de-a lungul timpului locul atât în marile oraşe din ţară, cum ar fi promenada unuia dintre cele mai impunătoare mall-uri din Capitală, AFI Palace Cotroceni, dar şi centrul unui mic orăşel de provincie, Oneşti, unde compania a deschis în această toamnă cel de-al doilea magazin.

Investiţia într-o franciză Fornetti este 3000 de euro, una dintre cele mai scăzute taxe de franciză, cu timp de recuperare a investiţiei în câteva luni. „Odată cu achitarea taxei de franciză, Fornetti România asigura fiecărui partener, în mod gratuit, cuptoarele, materialele necesare dotării magazinului, afişele de promovare a produselor, etichete de preţuri, reclame luminoase, iar pe parcursul derulării afacerii, asistenţă şi consultanţă”, spun reprezentanţii companiei.

„Domeniul de activitate –alimentaţia publică- este unul stabil, care aduce câştiguri consistente şi predictibile. Vechimea şi renumele companiei asigură apartenenţa la un sistem de succes, care se poate mândi că a întărit piaţa de franciză”, conchid reprezentanţii Fornetti România.

Îţi surâde ideea de a deschide o patiserie Fornetti în franciză? Găseşti mai multe informaţii despre sistemul de franciză al companiei şi datele de contact ale reprezentanţilor acesteia în catalogul nostru de idei de afaceri.


Elena Cărăușu
ziarist