2015-01-05

De la printat la francizat

Un grup australian specializat în reîncarcarea cartuşelor pentru imprimantă caută parteneri care vor să preia o franciză simplă.

Cartridge World este o companie australiană care a dezvoltat un sistem de franciză în industria cartuşelor de imprimantă, cu peste 1.400 de magazine în 50 de ţări. În anul 2004, Cartridge World a fost desemnat Francizorul Anului, iar 4 ani mai târziu, în 2007, intra şi pe piaţa din România. Primul magazin al companiei a fost deschis pe Şoseaua Panduri din Bucureşti, iar în prezent reprezentanţii brand-ului caută francizaţi în Capitală, Braşov, Timişoara, Cluj, Iaşi şi Constanţa.

Cartridge World este o companie australiană care a dezvoltat un sistem de franciză în industria cartuşelor de imprimantă Fot. www.cartridgeworld.com

Magazinele Cartridge World sunt de tipul „totul într-un loc” (one stop shop) – reciclează cartuşe goale, vând cartuşe noi, originale sau compatibile, alături de o gamă largă de accesorii de imprimare.

Grupul australian caută parteneri care vor să preia o franciză simplă: un magazin specializat în reîncarcarea cartuşelor pentru imprimantă. Contractul de franciză se încheie pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire.

„Franciza Cartridge World reuneşte priceperea şi resursele unei companii cu experienţă cu dedicarea şi ambiţia de conducere ale investitorului iniţial. Caracteristica unică a francizei este aceea că, deşi în aceeaşi afacere, francizaţii nu sunt concurenţi. De fapt, succesul celorlalţi se adaugă la succesul dumneavostră”, susţin reprezentanţii companiei.

Compania Cartridge World a fost înfiinţată în anul 1988, în Australia de Bryan Stokes. Patru ani mai târziu, acestuia i se alătură Paul Wheeler, un antreprenor cu experienţă în domeniul francizei, finanţelor şi managementului. Împreună, cei 2 pregătesc un sistem de franciză, iar în 1997 reţelei i se alătură primul francizat. Astăzi, la nivel mondial există peste 1,400 de magazine Cartridge World.

 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank