2012-06-12

Mega Image continuă expansiunea în România

Retailerul belgian a inaugurat al 24-lea magazin din rețeaua Shop&Go.

Magazinul a fost deschis pe 7 iunie și este situat în sectorul 6 din București. Noul Shop&Go are o suprafață de aproximativ 126 metri pătrați, potrivit informațiilor publicate pe site-ul companiei. În mai 2012, Mega Image a mai deschis 9 unităţi: 4 supermarketuri Mega Image, 3 în Bucureşti şi unul în Constanţa, şi 5 magazine de proximitate Shop&Go, toate în Capitală.

Mega Image Fot. Mega Image

Lanțul Mega Image a ajuns la 137 de unități pe piața locală.

Prin conceptul Shop&Go, Mega Image oferă celor care vor să devină antreprenori posibilitatea să preia un magazin pe care să-l gestioneze. Retailerul a oferit franciza magazinelor de proximitate Shop&Go la începutul anului 2012.

Mega Image va mai deschide 5 noi magazine pe parcursul acestei luni.

Lanțul de supermarketuri Mega Image, parte a Delhaieze Group, a fost fondat în anul 1995 și are în România o rețea ce cuprinde 137 de supermarketuri în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe, sub mărcile Mega Image (113) și Shop&Go (24). Principalii competitori Mega Image de pe piaţa locală sunt Profi (120 unităţi), Billa (63 de unităţi) si Carrefour Market (52 unităţi).

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank