Afacere din moşi-strămoşi

Prima Simigerie Petru a fost deschisă în anul 2009, în Piatra Neamţ, în aporpiere de locul în care se afla în 1939 simigeria străbunicului.
Luni
12.01.2015
Poţi face profit cu un concept care vinde produse cu preţuri începând de la 1 leu? Franciza Petru ne oferă răspunsul.
 

Povestea simigeriilor Petru începe în anul 1939, când un strămoş al familiei care administrează astăzi reţeaua de covrigării deschidea prima brutărie – simigerie Petru. Strănepoţii lui Petru ne oferă, din 2009, produse care respectă reţeta de familie, cu o tradiţie de trei sferturi de veac. Gustul de odinioară al covrigilor este în continuare în topul preferinţelor românilor dovada fiind dată de numărul extins al simigeriilor Petru, care s-au extins prin franciză în toate colţurile ţării.

Un covrig, fie că este simplu, cu sare, mac, ciocolată sau transformat în covridog este deseori alegerea preferată de românii  care vor să-şi astâmpere foamea cu o gustare luată pe fugă. Simigeriile Petru vin în întâmpinarea antreprenorilor care doresc o afacere în acest domeniu cu un sistem de franciză care, potrivit reprezentaţilor companiei,  „reflectă un amestec de experienţă, tradiţie, gust şi rigoare pentru calitate”.

„Pentru a vă ajuta să iniţiaţi afacrea şi să păstraţi standardele Simigeriei Petru, vă vom oferi un training iniţial pentru Dvs în calitate de francizat, pe care să îl efectuaţi mai departe cu echipa la noul punct”, arată reprezentanţii Petru în descrierea sistemului de franciză.

Pentru a deschide o simigerie Petru este nevoie de un spaţiu cu dimensiuni de aprox. 25-40 mp, într-o zonă cu trafic pietonal intens. Valoarea aproximativă a investiţiei pentru franciza Petru este de circa 20.000 de euro, iar aceasta poate fi recuperată în circa 8-12 luni.

Covrigăriile au un potenţial ridicat de dezvoltare, în toate oraşele cu o populaţie de peste 10.000 de locuitori. Covrigii sunt consumaţi de toate categoriile sociale, sunt de post, iar gama diversificată de produse din care poţi alege: cu mac, ciocolată, mere, caşcaval etc creşte numărul de consumatori ai acestui produs. În afară de Petru, a altă simigerie care se dezvoltă în sistem de franciză este Luca.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015