2012-06-12

Franciza Carrefour Express se dezvoltă în Capitală

Carrefour România și Angst au deshis 3 magazine de proximitate în franciză.

Magazinele au fost deschise în București, în zonele Lacul Tei, Pantelimon și Giurgiului. Cele două companii operează în parteneriat 8 astfel de unități. Parteneriatul presupune ca rețeaua de magazine Angst să fie rebranduită până la finalul anului 2012 cu franciza Carrefour Express. Cele 3 noi magazine Carrefour Express Angst au o suprafață de vânzare de aproximativ 120 metri pătrați și o gamă de circa 1.300 de produse, informează gandul.info.

Carrefour Express Angst

Primul magazin de proximitate Carrefour Express a fost deschis pe 12 octombrie 2011, în Piața Domenii din București.

Franciza Carrefour Express a fost lansată în România în octombrie 2011 prin încheierea parteneriatului între Carrefour România, grupul de retail francez numărul 1 în Europa, şi Angst, un brand de succes din România. Parteneriatul corespunde strategiei Carrefour de dezvoltare pe formatul de proximitate. Pentru a deveni francizat Carrefour, Sorin Minea, președintele Angst, a negociat cu francezii aproximativ un an, potrivit evz.ro.

Grupul Angst deține 3 fabrici în România: la Buftea, Salsi Sinaia și Videle, precum și 24 de magazine de tip supermarket. Retailerul francez Carrefour are în România 25 de hipermarketuri, 52 de supermarketuri și 8 magazine de tip franciză Carrefour Express Angst.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank