2015-02-11

Când matematica nu e Bau-Bau

Reţeaua de franciză Şcoala de Matematică 2plus2, lider în piaţa de profil, caută parteneri în România.

Mulţi copii consideră că matematica nu este o materie uşoară, însă creatorii reţelei Şcoala de Matematică 2plus2 au decis să schimbe acest lucru. Astfel, au pus bazele unui centru educaţional, unde în cursul după amiezii se predau cursuri private de matematică, fizică şi chimie, pentru copii cu vârsta între 3-19 ani. Conceptul 2plus2 a fost lansat în Polonia, însă a fost extins prin franciză şi în Ucraina şi Kazahstan, iar în prezent se poartă negocieri şi pentru Republica Cehă. Compania caută parteneri şi pe piaţa din România.

scoala de matematica 2+2, 2plus2 Fot. 2plus2 Scoala de Matematica

Reţeaua Şcoala de Matematică 2plus2 numără 55 de centre în Polonia, câte 2 în Ucraina şi Kazahstan si una in Serbia.

Francizaţii primesc tot know-how-ul acestui concept şi drepturi exclusive de a-l folosi pe piaţa din România. De asemenea, vor fi sprijiniţi în toate etapele dezvoltării business-ului, începând cu selecţia site-ului, campaniile de marketing şi training-urile pentru profesori. Şcoala de Matematică 2plus2 oferă preţuri convenabile atât pentru francizaţi, cât şi pentru elevii care vor urma cursurile acestui concept.

Metoda de predare folosită de profesorii polonezi si Şcolii de Matematică 2plus2 este concepută în aşa fel încât şi elevii cărora matematica li se pare o materie imposibilă, să aibă o şansă să-şi dezvolte aptitudinile în acest domeniu. Toate metodele de învăţare sunt combinate în aşa fel încât fiecare elev să aibă cele mai bune rezultate. Obiectivul pe termen lung al companiei este să ajungă lider în piaţa de profil în Europa  Centrală.

Pentru mai multe informaţii despre această oportunitate, accesaţi catalogul nostru de idei de afaceri.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank