2015-02-18

Franciza care te face fericit

Life Care, prima companie românească importatoare de produse bio vrea să se extindă peste graniţe.

Fericirea este greu de definit, întrucât pentru fiecare în parte înseamnă altceva. Pe piaţa locală există o companie care le promite românilor că va încerca să îi facă fericţi. Este vorba despre Life Care, prima companie românească importatoare de produse bio, care şi-a anunţat recent inetenţia de a se extinde peste graniţe, prin franciză. Astfel, în perioada 11-14 februarie 2015, compania participă în Germania, la BIOFACH, principalul târg de produse alimentare organice din lume şi de produse pentru îngrijire personală bazate pe principii naturale.

Life Care, prima companie românească importatoare de produse bio vrea să se extindă peste graniţe. Fot. Life care

Cristian şi Dan Onetiu, Fondatori Life Care

După aproape 10 ani de consolidare a modelului de business pe plan local, dar şi prin agenţi, în ţări precum Italia, Spania sau Ungaria, compania vizează prin prezenţa la BIOFACH iniţierea colaborărilor cu parteneri atât din spaţiul european, cât şi din afara Europei, în scopul înfiinţării unor francize care să reproducă modelul de business şi în afara României.

„Life Care înseamnă un mod de viaţă mai sănătos şi mai fericit, principiu aflat la baza produselor comercializate, care beneficiază de certificări recunoscute pe plan naţional şi internaţional şi prin stimularea calităţilor antreprenoriale ale oamenilor şi, astfel, a prosperităţii lor”, a spus Cristian Oneţiu, co-fondator Life Care. „De aceea, ne propunem să ducem viziunea Life Care şi în alte ţări, cu acelaşi scop, de a le oferi oamenilor posibilitatea unei vieţi fericite în fiecare zi.”

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 100 de milioane de dolari într-un deceniu de activitate, Life Care comercializează peste 500 produse premium naturale, cu elemente bio sau 100% bio, destinate îngrijirii personale, curăţeniei locuinţei şi suplimente naturale, aparţinând unor producători cu renume internaţional.

Produsele se înscriu în conceptul „Roata fericirii” care cuprinde şapte arii ale fericirii: sănătate şi imunitate, slăbire sănătoasă, sport & nutriţie, frumuseţe, îngrijirea casei, dezvoltare personală, bani şi antreprenoriat.

 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank