2012-06-14

Tina R a închis un magazin

Singura franciză autohtonă din domeniul fashion retail a închis unul dintre magazinele din București.

Magazinul se afla în Piața Romană, în apropierea clădirii Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice și a fost inaugurat în urmă cu mai puțin de un an, informează Ziarul Financiar. Tina R mai deține încă un magazin în aceeași zonă. Reprezentanții companiei, citați de ZF, spun că au păstrat magazinul care performează conform așteptărilor și nevoilor de business. Potrivit acestora, Tina R este de un an în reconfigurare de business offline și expansiune online.

Tina R

Compania Tina R a fost înființată în anul 1994 de Rareș Jianu și Iulia Stoica, doi foști colegi de facultate.

Tina R Distribuţie, companie prin care sunt operate o parte dintre magazinele Tina R, înființată în anul 2009, a intrat în insolvență la sfârșitul anului 2011.

Tina R este singura franciza autohtonă din domeniul fashion retail. În anul 2009, compania deținea 12 unități proprii și două deschise prin franciză și căuta un partener francizat pentru locația din Grand Arena din București. Investița de start-up necesară pentru o afacere TinaR în franciză se ridică la aproximativ 100.000 de euro, potrivit Smart Financial.

În prezent, Tina R deține 16 magazine în România, 15 offline și unul online. Magazinele se află în București, Buzău, Piatra Neamț, Suceava, Arad, Constanța, Iași și Brașov.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank