2015-02-24

Franciză în reţea 4G

Marii operatori de telefonie mobilă au ales dezvoltarea în sistem de franciză pentru a ajunge în toate colţurile ţării.

Cea mai recentă deschidere a unui magazin de telefonie mobilă în sistem de franciză a fost anunţată de Vodafone România. Compania a deschis primul magazin în sistem de franciză din Buzău, pe Bulevardul Unirii, una dintre cele mai populare zone din oraş. Noul magazin are o suprafaţă de aproximativ 110 metri pătraţi şi îşi aşteaptă clienţii cu o serie de promoţii la abonamente, telefoane şi tablete în Luna Mărţişorului.

Vodafone Romania Fot. Vodafone Romania

Vodafone oferă francizaţilor acces la know-how-ul, sistemele, aplicaţiile, standardele de imagine Vodafone şi la programele de pregătire pentru personalul de vânzări.

"Ne face plăcere să deschidem prima franciză Vodafone din Buzău şi să construim împreună cu parteneri regional şi acest model de business, ce îmbină experienţa de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciză", a declarat Florian Georgescu, Regional Director, Consumer Market NE Vodafone România.

Programul de Franciză Vodafone a fost lansat în anul 2013 şi este un model de business ce îmbină experienţa de retail Vodafone cu entuziasmul şi implicarea partenerilor francizaţi. Magazinele din acest sistem au aceleaşi standarde de imagine cu magazinele Vodafone şi un nivel ridicat de calitate a serviciilor prestate. Vodafone oferă francizaţilor acces la know-how-ul, sistemele, aplicaţiile, standardele de imagine Vodafone şi la programele de pregătire pentru personalul de vânzări.

Şi unul dintre cei mai importanţi concurenţi Vodafone din ţara noastră, Orange, dezvoltă un program de franciză pe piaţa locală, dedicat antreprenorilor cu iniţiativă. Sistemul de franciză al operatorului de telefonie mobilă a fost lansat în aprilie 2009.   

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank