Mai e puţin până la Târgul de Franciză de la Paris

Anual, peste 400 de companii şi 30.000 de vizitatori participă la Târgul de Franciză de la Paris.
Luni
16.03.2015
A început numărătoarea inversă până la începerea unuia dintre cele mai importante evenimente din piaţa de profil.
 

În perioada 22-25 Martie are loc Târgul de Franciză de la Paris, o şansă pentru afacerile care se dezvoltă în sistem de franciză să se promoveze şi să găsească noi fracnizaţi. Târgul de franciză de la Paris este cel mai important eveniment din piaţa de profil din Europa. Pentru cea de 34-a oară, târgul va reuni cei mai importanţi reprezentanţi ai pieţei de franciză, birouri de consultanţă şi avocatură, bănci şi asociaţii naţionale şi internaţionale de francize.

În ultimii 12 ani, compania de consultanţă PROFIT system, cu birouri în Polonia, România, Cehia, Ungaria, Ucraina, Rusia, Slovacia, Serbia, Croaţia şi Slovenia a participat de fiecare dată la acest târg.

Potrivit datelor făcute publice, târgul din acest an va fi cel mai mare din istoria acestui eveniment. Aproximativ 447 de francize din 27 de ţări vor participa la Târgul de Franciză din Paris.

Multe brand-uri din Europa Centrală şi de Est participă la acest eveniment. Rămâne de văzut însă câte dintre acestea au sufieciente resurse pentru a-şi extinde afacerile peste graniţe. De exemplu Polonia, o ţară care reuneşte peste 940 de sisteme de franciză, va avea doar 3 reprezentanţi la Paris în acest an. România va avea un singur reprezentant a evenimentul din acest an.

Târgul din Paris a atras pe de altă parte multe companii internaţionale. Anul trecut, unul din cinci expozanţi era din Franţa, SUA, Marea Britanie, Spania sau Italia. În 2015, cei mai mulţi expozanţi sunt din Italia (26), Spania (21) şi Statele Unite ale Americii (20).

Prin înregistrarea pe site-ul FranchiseParis.com, cititorii Franchising.info.ro pot primi bilete gratuite la acest eveniment.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe