2012-06-15

H&M își extinde rețeaua de magazine

Retailerul suedez plănuiește să deschidă magazine în 5 orașe din provincie.

H&M se alătura pieței de retail vestimentar din orașele Bacău, Botoșani, Ploiești, Sibiu și Târgu Mureș, anunță economica.rtv.net. În același timp, retailerul suedez caută personal pentru magazinele din Cluj-Napoca, București și Arad. H&M a inaugurat cel mai recent magazin din România pe 14 iunie, la Suceava.

H&M

H&M a deschis primul magazin din România în martie 2011, în AFI Palace Cotroceni.

Astfel, rețeaua H&M a ajuns la 16 unități pe piața locală, dintre care 6 în Bucureşti (în Băneasa Shopping City, Unirea Shopping Center, AFI Palace Cotroceni, Plaza România, Bucureşti Mall şi Sun Plaza) şi 10 în ţară - la Braşov, Cluj, Timişoara, Brăila, Oradea, Constanţa, Arad, Craiova, Iași și Suceava.

H&M a realizat, în perioada 1 decembrie - 30 noiembrie 2011, în România, vânzări de 331 milioane de coroane suedeze, adică în jur de 37,44 milioane de euro, potrivit economica.rtv.net.

Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondată în anul 1947, în Suedia, şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Retailerul suedez are peste 2.300 de magazine în 40 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank