Franciza Subway înflorește primăvara

În 2015, Subway sărbătorește 50 de ani de existență la nivel mondial.
Joi
09.04.2015
În timp ce Anaf închide restaurante pe bandă rulantă, rețeaua de franciză Subway continuă expansiunea în România.
 

Ultima lună a adus rețelei Subway două noi unități: una în noul centru comercial Coresi din Brașov și una în București, în cartierul Drumul Taberei. Astfel, lanțul American de restaurante a ajuns la o reţea de 12 unităţi în Capitală şi 25 la nivel national.

Restaurantul din Capitală, cu o suprafaţă de 92 metri pătraţi, este situat pe strada Braşov, iar proprietarul francizei, Ciprian Simoiu, mai deţine unul dintre restaurantele reţelei în Sun Plaza. Inițial, franciza din Sun Plaza a fost deținută de Vlad Gutău, însă acesta a hotărât să vândă business-ul după aproximativ un an și jumătate.

Noul Subway din Drumul Taberere oferă clienților o atmosferă diferită, creată în jurul conceptului Metropolitan design, care îşi propune să aducă mai aproape de clienți atmosfera tipic newyorkeză

Proprietarul francizei din Brașov este un antreprenor în vârstă de doar 23 de ani, care a studiat în Marea Britanie, perioadă în care a descoperit modelul de business Subway. Restaurantul are o echipă formată din 15 angajați, fiind al 24-lea al reţelei în România. Brașovul este cel de-al 3-lea oraș adăugat pe harta Subway în 2015.

Suntem foarte încântați de deschiderea restaurantului din Brașov. Această inițiativă a unui tânăr antreprenor ne asigură de întregul său angajament și suntem convinși că această deschidere va marca încă un succes pentru Subway în 2015. Estimăm că 2015 va fi un an foarte important pentru expansiunea și consolidarea rețelei în România. Acest ritm de expansiune se datorează faptului că rămânem fideli misiunii noastre de a oferi o largă varietate de sandwich-uri mereu proaspete și delicioase”, a declarat Fabiola Rios de Gallegos, Marketing Manager Subway CEE și zona Mediteraneană.

Subway este prezent pe piaţa din România din 2012, când a fost deschis primul restaurant în Bucureşti, şi are în prezent 25 de unităţi în Alba Iulia, Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Sibiu, Oradea şi Braşov.

În 2015, Subway sărbătorește 50 de ani de existență la nivel mondial. Lanțul de restaurante și-a extins activitatea dincolo de granițe în 1984, când a deschis primul restaurant în afara Americii de Nord, în Bahrain – o mică insulă din Orientul Mijlociu. Astăzi, există peste 15.000 restaurante Subway în afara Statelor Unite și peste 43.579 restaurante la nivel global.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe