2015-06-17

Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Una dintre cele mai extinse francize din ţara noastră anunţă planuri interesante până în 2017.

Fornetti este din nou o companie de patiserie independentă și de succes, o dată încheiat planul de reorganizare, îndeplinind toate obligațiile asumate către creditori, bănci și parteneri, a anunţat compania într-un comunicat de presă transmis redacţiei.

Patru dintre cele mai  noi magazine patiserii Fornetti Fot. Fornetti Romania

Anul 2015 arată un trend pozitiv pentru Fornetti, cu creștere a vânzărilor de până la 15%, 70 de magazine deschise și noi investiții în modernizarea magazinelor.

Compania s-a străduit, în ultimii 3 ani, să mențină cei peste 400 de angajați și calitatea ridicată a produselor livrate zilnic pentru mai mult de 200.000 de consumatori, în România.

În următoarele 8 săptămâni, administratorii judiciari vor propune închiderea procedurii de reorganizare, iar din momentul rămânerii definitive a sentinței judecătorului sindic compania își va continua activitatea fără supravegherea administratorilor judiciari.

Anul 2015 arată un trend pozitiv, cu creștere a vânzărilor de până la 15%, 70 de magazine deschise și noi investiții în modernizarea magazinelor. Cifrele confirmă creșterea comunicată și la începutul acestui an.

„Doresc să mulțumesc personal dar și în numele companiei pe care o reprezint, consumatorilor și partenerilor, furnizorilor, creditorilor și administratorilor judiciari pentru spijinul acordat și atitudinea pozitivă manifestată pe întreaga durată a acestei dificile perioade de reorganizare”, a declarat Csaba Toth, director general Fornetti România.

Urmează vremuri interesante – din luna august a acestui an, compania va începe implementarea de noi proiecte, introducerea de noi produse și modernizarea magazinelor Fornetti, iar implementarea planurilor sunt în măsură să susțină o creștere accentuată până în anul 2017.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank