Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Anul 2015 arată un trend pozitiv pentru Fornetti, cu creștere a vânzărilor de până la 15%, 70 de magazine deschise și noi investiții în modernizarea magazinelor.
Miercuri
17.06.2015
Una dintre cele mai extinse francize din ţara noastră anunţă planuri interesante până în 2017.
 

Fornetti este din nou o companie de patiserie independentă și de succes, o dată încheiat planul de reorganizare, îndeplinind toate obligațiile asumate către creditori, bănci și parteneri, a anunţat compania într-un comunicat de presă transmis redacţiei.

Compania s-a străduit, în ultimii 3 ani, să mențină cei peste 400 de angajați și calitatea ridicată a produselor livrate zilnic pentru mai mult de 200.000 de consumatori, în România.

În următoarele 8 săptămâni, administratorii judiciari vor propune închiderea procedurii de reorganizare, iar din momentul rămânerii definitive a sentinței judecătorului sindic compania își va continua activitatea fără supravegherea administratorilor judiciari.

Anul 2015 arată un trend pozitiv, cu creștere a vânzărilor de până la 15%, 70 de magazine deschise și noi investiții în modernizarea magazinelor. Cifrele confirmă creșterea comunicată și la începutul acestui an.

„Doresc să mulțumesc personal dar și în numele companiei pe care o reprezint, consumatorilor și partenerilor, furnizorilor, creditorilor și administratorilor judiciari pentru spijinul acordat și atitudinea pozitivă manifestată pe întreaga durată a acestei dificile perioade de reorganizare”, a declarat Csaba Toth, director general Fornetti România.

Urmează vremuri interesante – din luna august a acestui an, compania va începe implementarea de noi proiecte, introducerea de noi produse și modernizarea magazinelor Fornetti, iar implementarea planurilor sunt în măsură să susțină o creștere accentuată până în anul 2017.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe