2016-08-11

AccorHotels AccorHotels

Extinde-ti afacerea cu propria ta franciza!

Orbis Group este un grup hotelier cu multi ani de experienta, care si-a construit numele si reteaua pe prin intermediul pietei ospitaliere poloneze. In anul 2000, ne-am alaturat lantului hotelier Accor – cel mai mare operator hotelier din lume, care actioneaza o retea de peste 4.000 de proprietati in intreaga lume si suntem beneficiarul licentei de Master Franciza pentru cele 16 tari din Europa Centrala, de Est si de Sud-Est. Datorita bunei activitati si a standardelor preluate de la partenerul nostru, am devenit un lider in Polonia si de asemenea un jucator important in industria hoteliera din Europa Centrala si de Est.

Orbis Goup detine mai mult de 100 de hoteluri in Europa Centrala, de Est si de Sud-Est, avand peste 18.900 de camere care opereaza sub cele 8 branduri distinctive: Sofitel (4 hoteluri), Novotel (21), Mercure (33), M gallery (2), Pullman (1), Ibis (31) Styles Ibis (7) and Ibis (9).

Suntem prezenti in 9 tari: Polonia, Ungaria, Cehia, Romania, Bulgaria, Letonia, Lituania, Macedonia si Slovacia. Acum dorim sa fim prezenti si in celelalte 7 tari pentru care avem drept de utilizare licenta Master Franciza: Serbia, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Estonia, Moldova, Muntenegru, Slovenia.

Accor hotels by Orbis

Imbina cunostintele pietei locale cu experienta interationala!

Stim ca un management hotelier de success intr-un mediu de piata schimbator e o mare provocare. Obiectivele de business sunt, totusi, mai usor de atins daca te bazezi pe experienta unui partener puternic. Intrand in Orbis Group iti va fi mult mai usor sa iti faci planurile de afacere. Iti vom trimite tot ceea ce ai nevoie pentru a iti recupera investitia in cel mai scurt timp si pentru a maximiza rentabilitatea afacerii. Cooperarea cu Orbis Group este o oportunitate de a profita de unicul know-how, combinand cunostintele pietei locale cu experienta globala si cu valori care de 45 de ani construiesc bazele si promoveaza grupul Accor.

Accor hotels by Orbis

Profita de expertiza si de experienta in afaceri!

 • Suport pentru specialisti

  Echipa noastra de consilieri si de experti este la dispozitia dumneavoastra. Cunostintele si experienta lor in toate aspectele hoteliere te vor ajuta in luarea deciziilor importante. Garantam calitatea produselor si a serviciilor.

  Am luat toate masurile necesare pentru a atinge un nivel satisfacator al serviciilor si a calitatii produselor. Punerea in practica a acestor proceduri va face ca toti clientii sa fie intotdeauna satisfacuti cu oferta hotelului dumneavoastra.

 • Optimizarea costurilor operationale

  Vei primi toate cunostintele despre optimizarea costurilor operationale si despre constructia si modernizarea hotelului. Vom analiza cererea pietei si vom propune cele mai bune preturi pentru produse si servicii.

Accor hotels by Orbis

Creste-ti propriul venit!

 • Servicii de promovare si marketing puternic

  Campaniile eficiente de marketing si standardele acreditate Accor va permit sa va largiti cercul de clienti satisfacuti. Sistemul de booking / rezervari TARS

  Cu sistemul de booking international TARS, cu siguranta va veti mari vanzarile. In hotelurile noastre, 47,3% din rezervarile facute in anul 2011 au fost realizate prin acest system.

 • Potentialul canalelor de distributie online

  Profitati de oportunitatea de a va promova hotelul folosind canale de vanzari online, internationale si interne.

 • Programul international de loialitate Le Club

  In Polonia, de exemplu, programul este folosit de mai mult de 180 de mii de membri, oaspeti ai hotelului nostru.

Accor hotels by Orbis

Creeaza cel mai bun loc de munca!

 • Sprijina procesul de angajare

  Sprijinul nostru in recrutarea personalului va permite sa angajati candidati cu cel mai mare potential profesional. Exista, de asemenea, baza de date, in care intra anual 250 de mii de aplicatii.

 • Training pentru personal

  Tuturor angajatilor le este acordat accesul la programele de training Orbis Hotel Group, care le vor imbunatati calificarile profesionale. In plus, ei pot profita de oportunitatea de a urma cursuri  Accor – the Academy.

 • Programe motivationale

  Va vom ajuta pentru a alege cel mai bun program motivational astfel incat angajatii dumneavoastra sa isi maximizeze timpul de lucru si sa fie complet satisfacuti la locul de munca.

Folositi franciza noastra pentru success!

Stim si intelegem specificul pietii hoteliere, iar cunostintele noastre sunt rezultatul unei experiente indelungate in administrarea propriilor facilitati hoteliere. Asta face oferta noastra de neegalat.

Alegeti unul din brandurile internationale Accor Group si alaturati-va celui mai mare lant hotelier din Europa centrala si de est.

Sunt necesari doar 3 pasi:

Hotel existent Novi hotel

1.Prezentarea informatiilor de baza despre brandurile Accor Group si beneficiile cooperarii     

1. Prezentarea informatiilor de baza despre brandurile Accor Group si beneficiile cooperarii  

2. Training in aria de vanzari, marketing, distributie si IT si verificarea compatibilitatii – identificarea posibilelor ajustari pentru standardele dorite de Accor Group.       

2. Training in aria de vanzari, marketing, distributie si IT, cat si suport tehnic detaliat, care va va permite sa administrati un nou hotel sub orice brand Accor Group. 

3. Pregatirea si semnarea documentelor necesare si a acordului de franciza pentru procesul de integrare in brandul lantului hotelier.  

3. Pregatirea si semnarea documentelor necesare si a acordului de franciza pentru procesul de integrare in brandul lantului hotelier.

 

Alege recunoasterea si devino partenerul nostru!

Doriți să aflați mai multe despre brandurile Accor Group? Completați formularul de contact sau scrieți-ne (malgorzata.morek@accor.com)! Va rugam sa completati in limba engleza.

Contact information
First and last name *
Company *
City *
Phone *
E-mail *
Does your company have a hotel? *
Your questions or comments
If you see this, leave this form field blank

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank