„Festivalul fructelor” în brutării

Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume. În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 15 brutării în 4 oraşe.
Duminică
28.08.2016
Brutăriile Paul lansează campania „Festivalul fructelor” prin extinderea gamei de deserturi cu cinci reţete de tarte cu fructe de sezon.
 

Până pe 15 octombrie, clienții Paul găsesc în brutării sortimente de tarte cu mure, struguri, pepene galben, zmeură și bezele cu multifruct. Pe perioada campaniei „Festivalul fructelor”, clienții Paul vor beneficia și de o ofertă specială, la fiecare două tarte cumpărate primind una din partea casei. 

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 15 brutării în 4 oraşe. Acestea sunt operate în sistem de franciză de către Moulin D’Or S.R.L.

„Campania “Festivalul fructelor” a devenit deja o tradiție în brutăriile Paul. În fiecare vară, includem în meniul din brutării tartele cu fructe de sezon, care sunt întotdeauna foarte bine primite de clienții noștri, pentru care diversitatea este importantă. De aceea, am decis să readucem și în 2016 cele cinci sortimente de tarte, alături de o ofertă special gândită pentru consumatorii noștri – oferta 2+1 gratis. Astfel, cei care ne calcă pragul pot încerca mai multe variante, pentru a găsi rețeta preferată”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume. În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 15 brutării în 4 oraşe. Acestea sunt operate în sistem de franciză de către Moulin D’Or S.R.L.


Carol Popa
ziarist