Franciza Star Kebab trece Prutul

Extinderea era planificată de ceva timp, dar a fost necesară o atentă analiză a pieţei şi a preferinţelor consumatorilor. La baza strategiei de expansiune pe teritoriul României stă un meniu diversificat cu preţuri accesibile, precum şi un program unic de loializare – Dream Card.
Marți
04.10.2016
Reţeaua de restaurante fast food Star Kebab se extinde peste Prut, în România. Detalii despre expansiunea francizei ne oferă Maxim Stamatin, Franchise Manager.
 

După ce a cucerit piaţa moldovenească, reţeaua de restaurante fast food Star Kebab se extinde peste Prut, în România, unde caută parteneri francizaţi, prin care să aducă o nouă viziune asupra localurilor de tip fast food pe piaţa românească. Extinderea era planificată de ceva timp, dar a fost necesară o atentă analiză a pieţei şi a preferinţelor consumatorilor. Conducerea companiei Star Kebab spune că la baza strategiei de expansiune pe teritoriul României stă un meniu diversificat cu preţuri accesibile, precum şi un program unic de loializare – Dream Card. În luna august, Star Kebab a deschis primul restaurant fast food propriu în Bucureşti, acesta fiind considerat primul pas în expansiunea prin contracte de franciză. În prezent funcţionează cinci astfel de francize, 4 la Chişinău şi una în oraşul Bălţi.

Pe site- ul Star Kebab este menţionat că deţineţi 9 locaţii, din care 6 sunt francize. Câte locaţii sunt în România din cele 9?

În prezent, lanțul de restaurante este format din 9 localuri, inclusiv unul în România. Acesta este restaurantul nostru propriu. A fost deschis la finele lunii august pe Șos. Ștefan cel Mare, 240, zona Obor. Mai suntem în negocieri cu potențiali francizați pentru a mai deschide câteva locații.

Pentru România vizaţi doar locaţii în capitala Bucureşti

Planificăm să deschidem restaurante și în alte localități cu o populație de minim 100 000 locuitori.

Ce valoare a investiţiei presupune achizitia unei francize Star Kebab?

Costul francizei este de 5 000 euro. Investiția în amenajare este de minim 550 euro pe metru pătrat. Perioada de întoarcere a investițiilor este de aproximativ 18-36 luni.

Cum arată portretul robot al partenerului pe care îl preferaţi pentru un contract de franciză?

Potențialul francizat trebuie să împărtășească valorile companiei, să aibă dorința de a dezvolta conceptul „Star Kebab - gustul visului”, capacitate și dorința de a învăța.

Ce criterii trebuie să îndeplinească spaţiul propus de solicitantul de franciză?

Spațiul trebuie să fie amplasat într-o zonă aglomerată cu flux pietonal de cel puțin 400 trecători / oră. Să fie dotat cu o vitrină și să aibă o suprafață de cel puțin 120 metri pătraţi.

Ce oferă Star Kebab francizatului şi ce aşteptări are privind rezultatele?

Star Kebab oferă dreptul de a activa sub marca ”Star Kebab -gustul visului”, suport la selecția locației, suport la planificarea financiară, instruirea angajaților, manual operațional şi asistență și suport timp de 10 ani, cât este durata contractului.


/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015