KFC face angajări în cele 60 de locații din țară

“La KFC căutăm oameni pe bune, indiferent de vârstă, experiența în domeniu sau cursurile absolvite. Ne dorim persoane care vor să învețe și să avanseze în cadrul companiei, cărora le punem la dispoziție know how-ul acumulat de-a lungul timpului în industria de food. Avem multe povești de succes în companie, în cei aproape 20 de ani de când suntem pe piața din România, povești ale unor oameni care au început pe poziții de entry level și au ajuns în poziții de conducere. Așteptăm următoarea generație care să ne arate că poate ajunge în top.” Mark Hilton, Business Franchise Consultant, KFC România.
Joi
13.10.2016
Cei interesați de un loc de muncă la KFC pot opta pentru posturile de casier sau bucătar, fie că au sau nu experienţă în acest domeniu.
 

CV-ul poate fi completat online, însă oricine poate merge fără CV direct în restaurante, unde poate completa foaia de tavă transformată într-un CV creativ, primit odată cu fiecare comandă. Pe lângă aspectele standard ale unui CV, aplicanții sunt invitați să completeze și câmpuri precum muzica pe care o ascultă, porecla din liceu, serialele preferate sau numărul de prieteni pe care îl au pe Facebook.

Compania pune la dispoziția proaspeților angajați traininguri specializate: de la instruire practică în restaurante, realizată de personal autorizat, la training-uri online, sub formă de cursuri și teste. Toate acestea le vor facilita integrarea în echipă și îi vor ajuta să cunoască toate atribuțiile jobului pentru care optează.

Lanțul de restaurante oferă o serie de beneficii, precum bonusuri de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea. Un alt plus pentru angajați îl constituie programul flexibil, care poate fi adaptat conform necesităților fiecăruia. Aceștia pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau șase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta și duminica).

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 60 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe.


Maria Vaschi
ziarist

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015