Rețeaua Spartan a ajuns la 28 de restaurante

“Oborul este o zonă cu tradiție și cu o importanță comercială ridicată, al cărei specific îl cunosc foarte bine, deoarece am lucrat cinci ani într-un restaurant de aici. Obiectivul nostru este să avem câte o unitate Spartan în fiecare mare centru comercial sau mall din București, astfel că, atunci când am fost remarcați în Sun Plaza și am primit, din partea cunoscutei companii de servicii imobiliare CB Richard Ellis, propunerea de a intra și în Veranda Mall, am acceptat fără rețineri. Am semnat contractul încă din 2014 și ne-am pregătit, eu și echipa mea, temeinic pentru acest eveniment.” Constantin Puiu, Senior Partner, Spartan Food
Marţi
01.11.2016
Planurile de extindere cuprind deschiderea a încă două noi unități, în 2017, în zonele de nord și de vest ale Bucureștiului.
 

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan continuă procesul de extindere prin deschiderea unei unități, cu o suprafață de 70 mp, în recent inauguratul Veranda Mall. Spartan ajunge astfel la 28 de restaurante în toată țara: 11 proprii și 17 în sistem de franciză. Investiția în noul restaurant este de 100.000 de euro, iar cifra de vânzări prognozată pentru primul an de activitate a Spartan-Veranda Mall este de 400.000 de euro.

Suntem foarte mulțumiți de rezultatul eforturilor noastre care s-au concretizat într-un restaurant cu un design inovator. În ceea ce privește amenajarea, am mizat pe creativitate și am transformat stâlpul din centrul spațiului într-un element important de decor care captează atenția în mod pozitiv. Aici am amplasat și simbolul mărcii, casca spartanică”, a declarat Constantin Puiu, Senior Partner Spartan Food, francizatul Spartan pentru Veranda Mall.

“Deschiderea din Veranda Mall face parte din procesul de extindere și consolidare a mărcii Spartan pe piața autohtonă. Veranda este primul mall de proximitate pentru locuitorii uneia dintre cele mai traficate zone a capitalei, iar mixul de chiriași este unul bine echilibrat, inclusiv pe zona destinată restaurantelor, unde oferta este variată”, a explicat Anișoara Bătăiosu, Director General S.C. Strong MND Corporation S.R.L., compania deținătoare a francizei Spartan.

Lanțul de restaurante Spartan va continua extinderea în capitală și în 2017. Unitățile ce vor fi inaugurate la anul se vor adăuga celor din Sun Plaza, Mega Mall, ParkLake, Veranda Mall, Cora Pantelimon și vor fi deschise atât de Spartan Food Restaurante, compania deținută de Constantin Puiu, cât și de alți francizați.

Vrei să fii la curent cu informaţiile despre francize? Abonează-te la newsletterul franchising.info.ro!


Maria Vaschi
ziarist