2012-05-21

De ce e bine să mergi la expozițiile de francize

Evenimentele în care sunt promovate francizele aduc o serie de avantaje atât pentru vizitatori cât și pentru expozanți.

Vizitatorii/potențialii francizați
Cei care vizitează un târg/o expoziție de francize au contacte directe cu francizori români, master francizați, francizori externi, finanțiști, consultanți, oameni de afaceri, investitori și antreprenori din România și din străinătate.Ei beneficiază de expertiza unor specialiști în domeniu și pot participa la workshop-urile care se organizează în cadrul acestor evenimente.

Aparat Epilpulsar

Unii francizori aduc la expozițiile de francize aparatura pe care o folosesc.

Vizitatorii au ocazia să afle toate detaliile despre business-urile care îi interesează și pot compara mai multe idei de afaceri. Unii francizori aduc la expoziții chiar și aparatura pe care o folosesc. Cei interesați de afacerea respectivă au ocazia să testeze produse/servicii și să asiste la demonstrații practice.

Expozițiile de francize pot aduce și promoții și reduceri de preț pentru viitorii francizați.În urma informațiilor culese în cadrul acestor evenimente, a discuțiilor purtate cu francizori, specialiști dar și cu alți vizitatori, viitorii francizați își pot alege franciza potrivită în funcție de buget și competențe.

Francizorii

O expoziție de francize îi poate oferi unui francizor șansa de a-și crea/dezvolta propria rețea de franciză. În cadrul acestor evenimente aceștia își promovează serviciile și produsele proprii și pot analiza ofertele concurenței și categoriile de public interesate de afacerea lor.

De asemenea, ei interacționează cu alți oameni de afaceri, investitori și antreprenori din România și din străinătate și intră în contact cu reprezentanți ai mass-media de business.

Expozițiile de francize reprezintă o modalitate de promovare a afacerilor la cheie și pot fi un punct de plecare pentru cei care vor să-și deschidă propriul business.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank