Forum Despre articol: Espresso italian autentic în AFI Palace Cotroceni 193

VICTOR 19.10.2012 *.193.230.193.34

Minunat ar fi sa auzim de doua familii de romani se deschida ceva autentic gen \"ceai antisupraponderal Bianca Bahmu\", branza sibiana muschi Doroftei,etc si poate am fi cei mai tari.Bine e ca vin strainii si ne invata autenticitatea si am mai invatat ceva :ce inseamna HOReCa multumiri

Diana 19.10.2013 *.p22.eregie.pub.ro

Segafredo este cea mai penala cafenea care a existat vreodata. Impreuna cu AFI Cotroceni au gasit modul perfect de a-si bate joc de niste oameni, tinandu-i sa astepte 40 de minute pentru jumatate de sandwich si o sticla de apa. Intre timp, doamnele cu pile indesau sandwich-urile la pachet , iar chelneritele cu tupeu nesimtit , dupa ce mi-au incurcat comanda, mi-au mai cerut sa mai si platesc greselile lor. Va recomand sa evitati aceasta \"cafenea\".

DIANA 25.10.2013 *.5-13-91-200.residential.rdsnet.ro

daca spui tu asa te cred,Diana, o sa evit esspreso italian..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.