Forum Despre articol: Genți din țara care promovează ”la dolce vita” 197

Mara 24.10.2012 *.193.230.193.34

Daca nu ating pretul posetelor purtate de unele din doamnele noastre din politica parca nu ar fi atat de scumpe...desi raportate la salariile noastre preturile sunt destul de piperate.Trebuie sa recunosc ca sunt frumoase si titlu articolului este foarte inspirat

IULIAN 24.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Parca le placeau si pastele nu numai cafeaua celor din insula sub forma de ciubota si unde in cele mai multe orase muncesc multi romani .Destule argumente sa mai lese si ei din pret mai ales ca nu am scapat de criza

Dya 26.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Alaturi de bijuterii si pantofi,gentile sunt accesorii de nelipsit din garderoba unei femei.Ele completeaza,subliniaza,definesc si dau o nota de rafinament tinutelor noastre.Cred k merita sa fie promovate si valorificate,indiferent de origine,tendinta,calitate,marca sau design!

July 26.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Gentile,posetele,plicurile...sunt indispensabile femeilor.Avem nevoie de un accesoriu in care sa ne tinem rujul si parfumul preferat cat mai aproape;))Orice sugestie la acest accesoriu este binevenita!Multumesc pentru informatii!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.