Forum Despre articol: Dantela neagră- de la little black dress la dovlecelul cu flori 193

Beatrice 26.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Ce idee inedita!Flori in dovleac,dantela neagra,panza de paianjen,gandacei decorativi..E oarecum inspaimantator dar si placut,amuzant...exact ce vrea sa transmita Halloweenul!Super tare!

Mara 26.10.2012 *.193.230.193.34

Romanii au imaginatie si iubesc tot ce este frumos.Auzeam la stiri ca la Paris s-au pregatit cadouri inedite costand in recipiente cu dulceata din fructe de padure autorul lor tot un romanas.Suntem si altceva in afara de prestatori de munci grele.Felicitari pt articol

MITRUT 26.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Un cadou frumos pentru toti Dumitrii.Dmitritile,Miticii care astazi 26 octombrie isi sarbatoresc ziua numelui.Sa le fie viata frumoasa precum a florilor din dovlecel.bogata ca spicele graului.scumpa ca dantela neagra.necazurile sa le fie subtiri ca panza de paianjen sau sa lipseasca cu desavarsire si Sf Dumitru sa-i ocoteasca in toate zilele

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.