Pe forum despre articolul: Raportul Târgului de Franciză din Varșovia

26.10.2012
Mara
*.230.193.34

Am ramas in urma polonezilor doar cu bulgarii mai suntem umar la umar.Stiu sa-si promoveze produsele desi nu i-am batut demult in codrii Cosminului.Greu o sa iesim din codasii Europei...

26.10.2012
ALIN
*.residential.rdsnet.ro

Sa-i invitam si noi pe polonezi,unguri\'sarbi cu un cuvant europeni la un targ toamna de ziua recoltei la un targ .Sa vada ce pastrama de oaie nemaipomenita avem cu garnitura de mititei stropiti din belsug cu must si apoi sa spunem de un nr record de vizitatori zeci de mii.

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank