Forum Despre articol: Iris Titan Shopping Center aduce haine de iarnă de la New Yorker 193

Nona 30.10.2012 *.193.230.193.34

Compania Neww Yorker ar trebui sa deschida fabrici proprii si in Romania doar si la noi mana de lucru este foarte ieftina.Bine ar fi sa se dezvolte si la noi productia de orice pentru ca acesta propulseaza si activitatea comerciala

RARES 30.10.2012 *.5-13-85-54.residential.rdsnet.ro

Astazi au cazut si primii fulgi la munte si astazi a aparut si articolul:Iris Titan Shopping Center aduce haine de iarna de la New Yorker\".O coincidenta fericita, desi nu se poate inca schia dar o bataie cu zapada nu ar strica.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.