Forum: Crează-ți o imagine impecabilă cu ajutorul celui mai mic instrument de marketing 193

MIHAI 05.11.2012 *.193.230.193.34

Au ceva vechime cartile de vizita.De ce oare ce este legat de civilizatie ,eleganta este legat de regi? Cum poate sa se uite ca tocmai aceste capete incoronate au avut cele mai dramatice finaluri desi omenirea a avut de castigat din toate punctele de vedere cat timp au fost Ei in fruntea statelor.Povete intelepte drep de urmat....

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.