Forum Despre articol: Muzica scumpește alimentele 193

Mara 07.11.2012 *.193.230.193.34

O sa devenim toti compozitori.Mie imi place zgomotul produs de miscarea cumparatorilor si in functie de felul produselor expuse fiecare are o muzica aparte si pana a pune pe note ceeea ce auzim nu mai este mult .,Marele Enescu asculta fosnetul frunzelor susurul apelor noi ascultam fosnetul banilor si simfonia cumparaturilor cu actele;cadouri de Mos Nicolae:cadouri de Craciun:cadouri de Sf Valentin cadouri de martisor cadouri de Paste cadouri de ziua copilului etc si atunci drepturi de autor...

TREI PASTORI 20.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Cand mergi la cumparaturi te si relasezi dar daca auzi ceva care implica cresterea preturilor nu maim poate fi vorba de relasare...de ce nu se compenseaza cu taxa de pubilicitate?Cum poti cumpara ornamente de Craciun fara sa asculti un colind,doua...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.