Pe forum despre articolul: Neoset se relansează prin franciză

07.11.2012
Iulian
*.230.193.34

Am avut gura aurita cand am spus ca o sa vina si grecii la noi si iata ca am avut dreptate.M - as bucura sa vina la noi sa deschida si fabrici

11.11.2012
MARIA
*.residential.rdsnet.ro

La ei in tara se tin de greve si proteste normal ca nu le mai merg afacerile.Noi am rabdat taieri de salarii si scumpiri si proteste mai putin.Cred ca mobila romaneasca este cea mai faina.Din cate stiu ei nu prea stau prea bine cu padurile sau poate de asta au venit cine stie? 

14.11.2012
Login
*.233.67.7

http://www.keeptalkinggreece.com/2012/11/13/greeces-biggest-furniture-company-neoset-files-for-bankruptcy/

 

15.11.2012
Iulian
*.230.193.34

Nu stiu eu greceste dar se pare ca a fost\" punct ochit punct lovit\"... buni crestini grecii cei mai buni

 

25.11.2012
Login
*.233.67.135

Falimentul Neoset

One of the biggest furniture companies in Greece, NEOSET, has filed a bankruptcy petition,another victim of the country’s crushing economic crisis as austerity measures have made many Greeks slow spending almost to a standstill.

http://greece.greekreporter.com/2012/11/14/neoset-furniture-files-for-bankruptcy/

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank