Pe forum despre articolul: Premieră în industria francizei şi în cea muzicală: prima trupă francizată din lume

08.11.2012
MIHAI
*.230.193.34

Nimic nu ne mai mira.Se poate clona si talentul?Oricum fredonez adesea \"Cotton Eye Joe\' si pentru ca au colaborari si in Romania sunt de-ai nostri.Succes la concertul din Auckland, am niste preieteni acolo fam Oancea abia astept sa -i sun...

18.05.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Cotton Eye Joe a fost o melodie super tare pe care o ascultam cu placere,ma bucur ca franchiza se implica si in muzica!

19.05.2013
gabryelo1
*.residential.rdsnet.ro

Foarte interesant articolul! Nu stiam ca si muzica se poate franciza!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank