Pe forum despre articolul: Bella Casa vrea să schimbe ambientul locuinţelor din vestul şi estul ţării

09.11.2012
Gabriel
*.230.193.34

Cate doua magazine pe an si au ceva vechime in ani pe teritoriul Romaniei.Ar trebui sa sparga gheata si in orasele mai mici si de ce nu si in nordul si sudul tarii

20.11.2012
IULIAN
*.residential.rdsnet.ro

Inca mai au succes materialele de constructii,amenajarile de orice fel.Suntem un popor inventiv si ne place3 frumosul...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank