Forum Despre articol: Sunt căsătorit cu laptopul 193

Gabriel 14.11.2012 *.193.230.193.34

I-am ura \"casa de piatra\" dar inteleg ca \"mariajul\" d-lui Rumen Radu este cu vechime.Ma bucur ca ne mai vorbeste de bine un vecin \"geografic\" si ca si la noi merge _desigur in capitala -ceva, mai bine decat la bulgari.Ei au stiut sa atraga turistii cel putin aici merg mult mai bine decat noi...

ALEX 21.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Inseamna ca ne respecta si nu pot decat sa-l felicit pe domnul care ne vorbeste in dulcele grai romanesc el fiind bulgar poate -apropo de superstitii-isi taraie piciorul lasand urme si pentru alti investitori

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.