Forum Despre articol: Castelul Contelui Dracula a atras atenția nemților 193

15.11.2012 *.193.230.193.34

Nu avem autostrazi,se pierde foarte mult timp cu transportul.Frumusetile naturale sunt unice nu prea au cunoscut transformari cu exceptia padurilor care au fost defrisate fara mila.Bisericutile noastre sunt mici cat altarele catedralelor din vest dar sunt cu mult suflet construite.Un popas intr-o astfel de biserica te intareste si fac cat sute de consultatii psihologice.La noi se urmareste sa se popularizeze ce este urat...

SEBI 20.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Avem frumuseti unice dar nu stim sa le facem cunoscute.Si daca ar trebui sa ne intoarcem in timp...cine mai circula astazi cu carute trase de magarusi alaturi de limizine luxoase

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.