Forum Despre articol: Francizele nominalizate la premiile Food & Bar 2012 193

MARA 16.11.2012 *.193.230.193.34

Si daca se intampla sa castige una din francize premiile Food & Bar 2012 cum sarbatoresc? Daca ar da CEVA gratis atunci flux de vizitatori sau poate se astepta sa treaca campania electorala...

SEBI 22.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Sigur va fi premiat domeniul gastronomic ...In Romania se mananca si se fac cele mai gustoase preparate si nu cred ca esagerez (sarmale, mamaliga, mititei,carnati a la Mandache sau de Plescoi toba,muschi...a era sa uit dulciuri a la Copos parca cozonaci zburatori) de-ar trece postul mai repede

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.