Forum Despre articol: Criza alungă Bricostore din Ungaria 193

Sara 20.11.2012 *.193.230.193.34

Inseamna ca la noi inca se mai construieste desi cred ca o ascensiune serioasa a cunoscut-o Dedeman.Trist cand se anunta desfiintarea locurilor de munca vesti care aduc adevarate tragedii

ga 20.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Sigur ca la noi se construieste mult desi gurile rele spun ca nu se munceste. Daca s-ar investi in productie in ceea ce nu necesita tehnologie avansata ma refer la prelucrarea a ceea ce se gaseste in natura (paie. pamant,nuiele,fructe de padure) si am gasi si piata de desfacere ne-ar fi mult mai bine. Se pare ca nu a venit timpul...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.