Pe forum despre articolul: Criza alungă Bricostore din Ungaria

20.11.2012
Sara
*.230.193.34

Inseamna ca la noi inca se mai construieste desi cred ca o ascensiune serioasa a cunoscut-o Dedeman.Trist cand se anunta desfiintarea locurilor de munca vesti care aduc adevarate tragedii

20.11.2012
ga
*.residential.rdsnet.ro

Sigur ca la noi se construieste mult desi gurile rele spun ca nu se munceste. Daca s-ar investi in productie in ceea ce nu necesita tehnologie avansata ma refer la prelucrarea a ceea ce se gaseste in natura (paie. pamant,nuiele,fructe de padure) si am gasi si piata de desfacere ne-ar fi mult mai bine. Se pare ca nu a venit timpul...

 

 

 

 

 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank